top of page

NOVEMBERDRØMME


Inspireret af en skøn dansk blogger, har jeg besluttet at nedskrive nogle af mine tanker, drømme og ønsker her. Det er slet ikke sikkert at jeg har noget at fortælle, som andre synes er interessant at læse om. Men måske kan jeg inspirere bare et enkelt menneske, og så er det vel egentlig en succes.


Under alle omstændigheder har jeg brug for et sted at dele mine drømme og ønsker :-)


I november drømmer jeg om


At få haven gjort vinterklar

Jeg mangler at få plantet de sidste stauder, for jeg drømmer om engang ude i fremtiden at få den smukkeste cottagehave. Plante de efterårshindbær, som min skønne kæreste har fået med hjem fra en kunde, der bare ville smide dem ud. Og så skal mine georginer ind i vinterhi, inden frosten kommer.


Se havet hver dag

Det har været mit mål for hele året, jeg skal lige ned forbi og runde havet, bare mærke luften og kigge ud over vandet. Det giver mig så meget ro i sjælen og jeg behøver ikke være der mere end et par minutter.


Sterinlys og hjemmebag

Jeg elsker at efteråret indbyder til velduftende bagværk, simreretter og sterinlys.


Få opdateret og personliggjort min hjemmeside

Det bliver dejligt at få fyldt flere lækre opskrifter på hjemmesiden og få skiftet sproget fra engelsk til dansk.


At mit tilbud om assistance på en fotoopgave bliver til virkelighed

Jeg har tilbudt assistance til et spændende hæfte der skal produceres, og det vil være en stor oplevelse og rigtig god læring at være med. Jeg håber det falder på plads.


Julemarked

Min bagebog og jeg skal på julemarked på Esrum Kloster over 2 weekender. Jeg skal sælge lidt kage og snakke med en masse skønne gæster. Jeg håber Corona ikke sætter en stopper for det hele. Tror det bliver så hyggeligt. Jeg elsker julemarkeder.


Bogsalg

Gud hvor jeg håber at min bog bliver en succes. Jeg glæder mig så meget til at se den, når den kommer fra trykken.


Comentários


bottom of page